How αξεσουαρ καροτσασ can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Οι Ελαστικοί Ιμάντες Κάτω Από Το Καπάκι Βοηθούν Στη Σφράγιση Της Υγρασίας Και Της Σκόνης.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Τι γίνεται όμως για αυτούς τους λίγους που, είτε από καπρίτσιο, είτε από ανάγκη, θα χρειαστούν ένα τετρακίνητο όχημα, χωρίς όμως να μπορούν να καταβάλλουν μία μικρή περιουσία; Στην Ελληνική αγορά υπάρχει μία μικρή μερίδα τέτοιων αυτοκινήτων.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.

Η κλασσική σχάρα της εταιρείας (απλής ή ενισχυμένη) συνδυασμένη με ένα σετ ειδικών άκρων δίνει επιπλέον λύσεις για επιβατικά ή read more επαγγελματικά αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν συγκεκριμένα σημεία στερέωσης.

Ράγες οροφής: Ράβδοι από αλουμίνιο, τοποθετημένες κατά μήκος της οροφής, που αναλαμβάνουν την υποδοχή σχάρας ή μπαγαζιέρας.

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε συνεργείο φορτηγών, νταλικών & σιλοφόρων στον Ασπρόπυργο

Λασπωτήρας: Εύκαμπτο συνήθως φύλλο καουτσούκ, που τοποθετείται στο τελείωμα του τόξου που σχηματίζει ο θόλος του τροχού, για να προστατέψει από την λάσπη που εκτοξεύεται καθώς ο τροχός περιστρέφεται.

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Εταιρεία μάρκετινγκ για εμπόρους φορτηγών και ρυμουλκούμενων

Εσωτερικοί Ηλεκτρικοί Διακόπτες / Ανταλλακτικά (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Μια επιλογή επιχειρήσεων με συναφές αντικείμενο δραστηριότητας:

Report this wiki page